Novinky, tipy a prognózy

Ako pomôcku pre tvorbu náborových kampaní som si prednedávnom vytvoril persónu SENIOR MAKLÉR - PARTNER PREDAJA. Je to vlastne profil ideálneho makléra, akých hľadáme na seniorské pozície. A keď ho už mám takto pekne popísaného, tak som si povedal, že to rovno zverejním. Aj keď to pôvodne bolo určené pre interné potreby pri tvorbe náborových...

Práca je spôsob, ako si zabezpečiť príjem, ale aj možnosť naplniť svoje potreby a záujmy. Pri výbere formy zamestnania sa však ľudia často stretávajú s dilemou, či je pre nich výhodnejšie pracovať na živnosť alebo na trvalý pracovný pomer.

Realitný maklér je profesia, ktorá priťahuje mnoho ľudí. Je to práca, ktorá je považovaná za kreatívnu, tvorivú ale zároveň aj časovo a niekedy aj psychicky náročnú. Realitní makléri majú možnosť pracovať samostatne alebo v tíme, pomáhať ľuďom pri kúpe, predaji alebo prenájme nehnuteľností a väčšinou si môžu sami určovať svoje pracovné hodiny.

Práca realitného makléra je jednou z najdynamickejších a najnáročnejších profesií. Realitný maklér musí byť schopný zvládať rôznorodé úlohy, od marketingu a predaja nehnuteľností až po riešenie právnych a finančných záležitostí.

Pri hľadaní a kúpe nehnuteľnosti môže byť celý proces náročný a zložitý. Našťastie existujú realitné kancelárie so službou agenta kupujúceho, ktorí vám môžu významne pomôcť. Kto je agent kupujúceho? Je to profesionál, ktorý vás sprevádza celým procesom kúpy nehnuteľnosti od začiatku až po podpis zmluvy.